Dscf2312

Een positieve kijk op de toekomst, ondanks de corona-crisis!

Op 12 maart besliste de Belgische overheid om de maatregelen omtrent het COVID19-virus aan te scherpen. Telewerk werd de nieuwe norm en "in uw kot blijven" ging meermaals per dag over de tongen. Dat we samen moesten werken om de steeds stijgende curve onder controle te houden werd ons allemaal heel snel duidelijk. Tijd voor een mindswitch, tijd voor actie!
Ook bij Fransen Bouwonderneming werd er in sneltempo overleg ingepland om een actieplan te kunnen opstellen. Hoe dat juist verliep vertelt onze zaakvoerder Tom Fransen u graag in bijgevoegde video.

Lees meer
Tom Fransen Jonge Vlaamse Aannemer

Tom Fransen is Jonge Vlaamse aannemer van 2019.

Tom Fransen, zaakvoerder van Fransen Bouwonderneming, werd in oktober 2019 bekroond tot Jonge Vlaamse aannemer. Deze erkenning ontving Tom van de Vlaamse Confederatie Bouw. De 43-jarige bouwondernemer begon op zijn 18de aan zijn carrière in de bouwwereld. Hij maakte toen de keuze om het pas opgerichte bouwbedrijfje van zijn vader over te nemen. Gezondheidsproblemen dwongen zijn vader om te stoppen en dus koos Tom voor het bedrijf. Steen per steen bouwde Tom verder aan zijn ondernemersdroom.

Lees meer
Tom Fransen

Tom Fransen bekroond voor het redden van 100 jobs.

Tom Fransen, zaakvoerder van Fransen Bouwonderneming en FST funderingstechniek, dankt bovenstaande erkenning aan de overname én de succesvolle doorstart van de failliete CS Metaalconstructies, CS Aluconstructies en FW Bouw & Schrijnwerkerij uit Ravels. Meer dan honderd bedreigde jobs werden dankzij de overname, daterend van juni 2019, gered. "De bedrijfsnamen werden veranderd in CS Raamconstructies en CS Interieur. Voor elke onderneming werd de marktstrategie aangescherpt en dankzij een snelle doorstart met een duidelijk verhaal bleven alle medewerkers, klanten en ook de leveranciers aan boord. Een vertrouwen dat cruciaal bleek te zijn", zegt Tom Fransen.

Lees meer