Fransen Bouwonderneming groeide de afgelopen decennia uit tot een betrouwbaar aannemingsbedrijf uit Oud-Turnhout. Wij onderscheiden ons op vlak van kwaliteit en snelheid van uitvoering. Wij beschikken over een 50-tal medewerkers - waarvan de overgrote meerderheid ervaren stielmannen - om uw bouwproject in goede banen te leiden. Onze bouwprojecten situeren zich in de volledige provincie Antwerpen en daarbuiten.

Klok

Deadlines

Wij hechten het allergrootste belang aan deadlines.

Wanneer nodig steken we graag een tandje bij om de afgesproken opleveringsdatum te behalen.

Truweel

Ruwbouwwerken

Voor de ruwbouwwerken specialiseerden wij ons met eigen vakmensen zowel in het traditionele metselwerk als in innovatieve bouwtechnieken. Bij totaalprojecten werken we – onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid – samen met onze vaste onderaannemers.

Woning

Grote projecten

Dankzij onze schaalgrootte kunnen wij probleemloos grotere bouwprojecten aan. Wij realiseerden al talrijke appartementen & residenties, kantoren, serviceflats & woonzorgcentra, villa’s en woningen.
Ook renovatie behoort tot de mogelijkheden.

Appartement
Handen

Persoonlijke aanpak

Ondanks onze gestructureerde groei de afgelopen jaren hechten wij veel belang aan een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Zaakvoerder Tom Fransen staat nog zelf in voor de eerste klantencontacten en blijft doorheen het hele project eenvoudig bereikbaar.

Helm

Veilig en tijdig

Fransen Bouwonderneming investeerde de afgelopen jaren fors in een moderne vloot en een gloednieuw machinepark waaronder torenkranen, vrachtwagens, bestelwagens,… Daarnaast gaat er veel energie naar de opleiding van onze medewerkers. Al deze inspanningen laten ons toe om uw project tijdig maar vooral ook veilig af te werken.

Afspraak maken

Hebt u een bouwproject in het vooruitzicht en zoekt u een ervaren en betrouwbare aannemer?